Home / Turske serije / Nevjera / Nevjera 70 epizoda

Nevjera 70 epizoda

Ali i prijatelji, koji bez ičijeg znanja odlaze u lokal u kojem se toči alkohol, ni tu nemaju mira. Kad Ali sjedne za volan na zahtjev svoje cure, dogodi se neizbježno. Hoće li Ali, koji se našao oči u oči sa smrti, preživjeti? Hoće li se izvući iz te strašne nesreće? Ali je hitno odveden na intenzivnu njegu. Asja i Volkan, slomljeni, iščekuju dobru vijest o svom sinu.

Asja pita Arasa zasto to čini i da nema potrebe tako se ponašati ni prema njoj niti prema Volkanu. Aras joj kaze a da li se ikad upitala kako je Aras došao u takvo stanje?Nakon toliko vremena Asja sazna istinu o Arasu i odvodi ga majki koja ga grleći ne može se nagledati.

Zahvaljuje se Bogu sto je pored nje. Asja ih emotivno gleda.Aras ugleda Derin koja mu donosi kafu i pozeli mu dobrodoslicu. Volkan u pola njihovog razgovora ulazi u kucu i udara Arasa pitajuci ga kako je tako mogao prevariti njegovog sina? Asja ga odvaja od Arasa pitajuci ga sta to radi? Volkan ponovo pita Arasa kako je mogao tako prevariti Alija.

Do Asja drzi podalje Arasa od sebe nakon svega sto se desilo, Aras čini sve da povrati Asjino povjerenje. Rješavanje problema koji je Derin sama sebi stvorila dovodi je u još veću opasnost. Dok Volkan i Lejla započinju saradnju u novom slučaju, koje će Alijeve riječi o Arasu šokirati sve?

error: Zabranjeno kopiranje!!