Obiteljski grijesi

Obiteljski grijesi 66 epizoda

Andrés kaže Silviji i Lambertu da mu je g. Rosendo ostavio mnogo novca. Elena je dobila informacije o umjetnoj oplodnji. Andrés i Elsa kažu da se još vole, ali da poštuju to što je ona u braku.

Nora kaže Armandu bi htjela da joj pomogne pronaći biološke roditelje. Andrés objašnjava Elsi kako je Armando uzeo Evu i kaže da su je otac Reynaldo i Clemencia odveli u samostan. Guillermina obavještava Armanda da ga inspektor sumnjiči, kao i Héctora.

Armando kaže Guillermini da Irene vodi tajni razvratni život. Estela kaže Armandu da će platiti svu štetu koju je napravio. Natalia kaže Héctoru da nalaz pokazuje da je krv s pijuka Irenina i da će njega odvesti u zatvor.

Guillermina kaže Nataliji da je Irene bila razvratnica. Elena prijeti Leonidasu da će ga prijaviti zbog Esteline pogrešne dijagnoze i liječenja ako ne napravi ultrazvuk trotjednog fetusa.

Ramos kaže Nataliji da je vjerojatno netko ubacio pijuk u Héctorov auto. Nora kaže Guillermini da će otići u bolnicu potražiti podatke o svojim roditeljima. Guillermina kaže Armandu da Nora traži svoje roditelje i pita ga je li ona njegova kći.

Back to top button