Obiteljski grijesi

Obiteljski grijesi 67 epizoda

Armando kaže Guillermini da je Nora njegova kći. U bolnici Nora shvaća da su na dan njezina rođenja ondje rođeni samo dječaci. Ona zamoli Guillerminu da joj pomogne završiti studij. Nora odlazi u Andrésovu kuću i upozna Silviju i Lamberta.

Elena susretne Antoniju i Gerarda u hotelu i kaže mu neka ruča s njom. Ramos kaže neke stvari koje su navele Nataliju da se zapita je li ubojica netko drugi a ne Héctor. Odvjetnik Barros kaže Esteli da je njezina rastava pravovaljana jer se Armando nije protivio njezinu zahtjevu u predviđenom roku.

Guillermina odbije reći Nataliji o Ireninim navodnim susretima. Elena pokaže Gerardu snimku ultrazvuka, ali on joj kaže da pretragu ponovi u bolnici Santa Ana. Carlos, Meche i Horacio posjete Héctora u zatvoru San Miguel.

Carlos kaže da moraju pričekati da sudac otvori slučaj kako bi zatražili zaštitu. Andrés ljubazno zamoli Silviju da ga ne pokušava spojiti s Norom ni s ikime. Guillermina nađe u njegovoj vikendici.

Kaže da joj je Natalia pokazala slike pijuka. Upozori ga da će reći Nataliji kako je vidjela pijuk u Armandovoj kući. A on joj odgovori će reći Nori kako je ona žena koja ju je napustila kao novorođenče.

Back to top button