Obiteljski grijesi

Obiteljski grijesi 68 epizoda

Elena pokaže Antoniju snimku ultrazvuka i kaže mu neka ne uništava svoju obitelj. Guillermina pita Armanda je li pijuk koji je vidjela u njegovoj kući oružje kojim je ubijena Irena. Ali on to zaniječe.

Carlos govori Horaciju i Aurori da sudac nema dovoljno dokaza za utvrđivanje Héctorove krivnje, ali da on mora ostati u zatvoru dok se ne dokaže njegova nevinost. Nadstojnica samostana Patricia, u Guadalajari gdje žive Sotomayori, pristane primiti oca Reynalda.

U zatvoru Tiburcio moli Héctora da pomogne njegovu bratu sportašu, a on će ga zauzvrat zaštititi od ostalih zatvorenika. Andrés i Elsa govore ocu Reynaldu da neće odvesti Evu nego će joj s vremenom reći da su njezini pravi roditelji.

Horacio kaže Elsi da želi imati djecu s njom, ona pristane. Elena kaže Lily da nađe ženu koja je u trotjednoj trudnoći kako bi mogla otići s njom na ultrazvuk u bolnici Santa Ana. Armando šalje Guillermini poruku u kojoj joj prijeti ako bude Nori rekla istinu.

Guillermina se pojavi u Estelinoj kući kako bi razgovarala s Norom. Kaže da je zatrudnjela s neodgovornim muškarcem. Nora već naslućuje. Guillermina joj ipak kaže da je njezina majka

Back to top button