Omer

Omer 11 epizoda

Dok se Omer i Sureja ponovo nađu u škripcu zbog svojih nesuglasica, Gamze je ovaj put odlučila pristati i doći na ručak kod Omera na koji je pozvana.Surejja koja je ugledala kako se Omer i Gamze rukuju, postaje ljubomorna te se odlučuje da dođe do Gamze i jednostavno je zamoli da se više ne viđa sa Omerom.

Gamze je pita zašto je ona razlog njihovim prepirkama kada je ta tema završena. Tada ih ugleda Omer koji se naljuti na Surejju zbog njenog postupka. Konačno smo počeli da viđamo Omera i Gamzea zajedno. Ömer je shvatio da Gamzeina ljubav prema njemu nije jenjava i da se i dalje ne može zaboraviti.

Nadamo se da će tako i ostati i da ce njihova ljubav procvjetati ponovo i stati na prvo mjesto.Omer prekida sa Surejjom nakon sto se vidi sa Gamze i ona mu kaze kad bi moglo biti kao nekada, da mozemo reci i izgovoriti ono “MI”.Sureja mu kaze da zna da prekida s njom zato sto ne moze sebi dozvoliti da ne viđa Gamze.Omer završava sa Surejom dok Gamze sa svojim bivsim. I Omer priznaje ocu da ne želi više da nastavi tako. Izgleda da će sebi dati Gamze i Omer još jednu priliku.

Back to top button