Omer

Omer 35 epizoda

Dok Gamzina objava da iznajmljuje kuću iznenadi sve, vijest koju donosi Nilufer slomi njihov moral. Iako Omer koji ne smatra ispravnim korak koji je Gamze poduzela oko kuće reagujr na njega, Gamze koja smatra da je miran dom za njezinog sina i njezinu porodicu neophodan ne mijenja svoju odluku.

Ne mogavši smiriti Nilufer, Tahir ponovo traži pomoć od Nurettina kako bi spasio Vidžan iz teške situacije u kojoj se nalazi. Iako Resat koji je sumnjičav u situaciji u kojoj se nalazi njegov sin pokušava shvatiti situaciju, oni imaju novu svađu s Tahirom, koji smatra da ga nikad nisu dovoljno cijenili.

Međutim, Tahir nije svjestan kakva mu je igra namještena.Iako Nisa i dalje ostaje pri svojoj odluci o razvodu, spoznaja da njezina djeca trebaju Hakana ostavlja ju u dilemi. Eda i Emine koje sanjaju o tome da zarade puno novaca i postanu poznate, nađu se u velikoj zavjeri .

Dok se svađa Omera i Gamze oko kuće nastavlja, Nevzat još jednom upozorava Gamze koliko njegova sestra može biti opasna i destruktivna.
Gamze koja želi saznati Šulinu pravu svrhu susreće se s prizorom koji je iznenadi .

Back to top button