Home / Turske serije / Plavi kavez / Plavi kavez 1 epizoda

Plavi kavez 1 epizoda

Ali (Caner Cindoruk), protiv kojeg se vodi istraga zbog djela koje je počinio dok je bio na dužnosti, privremeno je suspendovan. Nakon negativnog događaja, on vodi svoju suprugu Aydu, koja se bori sa smrtonosnom bolešću, i njihovu djecu sa sobom, te se seli kod svog svekra Saliha, koji radi u Çamlıkıyı-u.

Više se nije mogao boriti protiv bolesti i ubrzo umire. Ostajući sam sa svojom djecom u Çamlıkıyıju, Ali noću sam isplovljava kako bi se suočio sa svojim bolom. Shvativši visinu plutanja na horizontu, Ali spašava Defne (Damla Sönmez), ignorirajući oluju.

Ime misteriozne žene koju je spasao je Defne (Damla Sonmez). Ali dovodi Defne u svekrov hotel, a ona zbog nesreće pati od privremenog gubitka pamćenja i ne seća se šta joj se dogodilo. Defne pati od privremenog gubitka pamćenja zbog nesreće.

Ali, s druge strane, daje sve od sebe da izliječi Defne u hotelu njenog svekra. Međutim, postoji nešto što Ali ne zna. Defne je profesionalni prevarant u stvarnom životu.

Dok Defne polahko počinje da se vraća sjećanju, ona neočekivano susreće Ozana (Serkan Altunorak), koji ima važno mjesto u njenoj prošlosti, ali misli da ga je potpuno uklonila iz svog života, a ovaj susret izaziva vatru događaja koje je teško vratiti.

U trouglu Ali, Defne i Ozan, sada je neizbježno doživjeti nepovratne uzbudljive dane i strastvene ljubavi, i prosipati tajne i porodične odnose koji će vući priču naprijed.