Porodica

Porodica 13 epizoda

Aslan stavlja Devin ispred Hulije i kaze da uzima svoju ženu i odlazi s njom daleko od svih. Hulija ga gleda sa ljutnjom pitajući ga je li svjestan šta mu je ta žena uradila od porodice?

Kaze Devin da isprica Aslanu ko je ona, sta ga je lagala godinama za koga je radila, da je davala terapije Cihanu dok on nije o tome nista znao godinama. Aslan je samo gleda dajući joj do znanja da ne moze da ih rastavi bez obzira na sve.

Devin pozli a Aslanu nije nimalo prijatno kada je to cuo od majke.Ali Devin ne mora davati račune Aslanu ili bilo kome drugom za koga radi kao psiholog. Ona je psiholog.

To je njena profesija i kao psiholog ne može reći nista o svojim pacijentima bez dozvole. Aslan se okrene prema Devin tražeći pogledom odgovore koje mu duguje. Da li je to Devin pozlilo jer je mozda trudna?

Hoce li Aslanu reci istinu u vezi Cihana? Aslan i Devin na kraju ostaju zajedno ne gledajuči na priče koje ih okružuju. Aslan saznaje da ce postati otac. Na kraju obecava Devin da ce im zivot od sada biti ljepsi.

Ali Aslan se suocava sa Cihanom koji na kraju uperi pistolj u Aslana. Čuje se pucanj. Da li je neko pucao u Cihana ili je Cihan pucao u Aslana ostaje nam da vidimo u iducoj sezoni…Finale sezone

Back to top button