Porodica

Porodica 22 epizoda

Devin koja je otisla i provjerila sve nalaze saznaje da ipak moze postati majka. Njena radost ali i ljutnja su prisutne jer je cijelo vrijeme mislila suprotno. Tu radosnu vijest odmah podijeli sa Aslanom koji se jako obraduje.

Hulija koja sazna za tu vijest, onesvijesti se pred Devin i Aslanom.Aslan zagrli Devin i oboje počnu plakati. Hulija koja se srušila ispred njih, oboje je ostavila bez teksta.Kako počinje nova era za Soykane; Aslan i Devin nastavljaju živjeti svoju ljubav tamo gdje su stali.

Nakon svega što se dogodilo, Devin daje prijedlog za koji misli da će biti dobar za oboje: započeti terapiju za parove. Hülya poduzima akciju kako bi povratila svoju staru moć. Njen prvi korak bit će da vrati zemljište na seoskoj kući.

Saznavši za suradnju Bedrija i İlyasa, Aslan smišlja plan kako bi se njih dvojica međusobno potukli. Saznavši da imaju priliku postati roditelji, Aslan i Devin donose novu odluku o svom životu. Kad dođe taj dan, odgajat će svoje bebe u novom vlastitom domu.

Dok Aslan poduzima akciju kako bi pronašao ovu kuću svojih snova; Par ovu odluku dijeli s obitelji. Suočena s mogućnošću gubitka sina, Hülya se razboli pred svima. Dok Devin misli da je Hülyina situacija psihološka; Aslan, s druge strane, vjeruje da se njegova majka služi emocionalnom manipulacijom.

Cihan aznaje da je Hülya poslala ubojicu na njegovo vjenčanje. Najveću lekciju dat će Hülyi, koja krvlju pokušava pokvariti njezin najsretniji dan, slamajući njezinu moć. S druge strane, İlyas je saznao da je Bedri njegov sin; Daje Nedret jedan dan.

Dok to vrijeme ne istekne, Nedret Bedri mora objasniti činjenice. Aslan i Devin započinju terapiju za par. Dok je terapija sabotirana Aslanovim pričanjem krimića; Devin će shvatiti da njen posao nije nimalo lahak.

S druge strane, Aslan konačno pronalazi kuću u kojoj želi živjeti s Devin. Organizira se oproštajna večera za Soykan stolom. Međutim, Hülya je odlučna ne izgubiti svog sina Aslana, kojeg voli više od svog života.

Back to top button