Home / Turske serije / Preljubnik / Preljubnik 32 epizoda

Preljubnik 32 epizoda

Nova sezona serije počinje scenom Derin. Derin je ostala ziva i trenutno je invalid u kolicima. Volkan se sprema za ručak u Tekirdagu. Volkan i Asije dolaze na poslovni ručak gdje se svi iznenade kada ugledaju šarmantnu Asju koja se dotjerala kako prilazi Volkanu.

Asja mu govori zbog čega to živi, zeli da usreći sebi voljene osobe. Volkan govori kako će prvo da sve dovede u red a zatim ce uzeti Zejneb i otici iz Tekirdaga. Tada ga upitaju a šta će da bude sa Derin. Nakon nesreće sa Derin, Asja je započela novu život u Istanbulu sa Alijem i Nil.

Asja je odlučila da radi kao doktor hitne medicinske pomoći, sretna je i ima novi zivot te se nada da je i Ali sretan.Svi krive Volkana sto nije spaio Derin iz vode. Nakon ručka na kojem je Derin poludjela, Asja odlazi i dok se vozi u automobilu ugleda kako čovjek sleti sa ceste sa svojim autom i spašava mu život.

Ko je taj novi lik u seriji? Nekoliko mjeseci kasnije, na putu za vjenčanje Bahar i Meliha, neočekivani incident će otvoriti novu stranicu u Asjinom životu. Ali biće i šokirana istinom koju je Ali toliko dugo skrivao od nje.

error: Zabranjeno kopiranje!!