Home / Turske serije / Presuda / Presuda 46 epizoda

Presuda 46 epizoda

Za Ceylin, koja vuče kraj užeta, vrijeme je da dobije odgovore na njena pitanja. Međutim, svi ovi odgovori tiču ​​se i Ilgaza, koji se bavi slučajem Serdar. Težak zavoj čeka Ceylin, koja je rastrzana između svoje porodice i pravde. Ceylin do sada nije napravila nikakve nepravilnosti u vezi sa Ardom u ovom slučaju. Derya prilazi Ceylin s predrasudama.

Pars, koji jedva uspijeva da balansira svoj posao i vezu, uskoro će poljuljati vijest o “zabranjenoj ljubavi u sudnici”, a on će pronaći rješenje. S druge strane, Derya-Ceylin mora izbalansirati odnos koji je zategnut incidentom u Ardi.

Putevi Ilgaza i Ceylina, koji sa različitih strana slučaja idu ka istom zaključku, uskoro će se ponovo ukrstiti. Svako znanje koje steknu pretvoriće se u veliku grbu na njihovim leđima. Incident s Burakom je za mene definitivno nedovršena priča. Mnogo je stvari na događaju ostalo nedovršeno. Život i dubina ubice bajkera nikada nisu prikazani. Recimo, ko je vratio te stvari kada je Burak ušao u podrum? Ko je Cetin i zašto njegov identitet nije otkriven?