Home / Turske serije / Presuda / Presuda 6 epizoda

Presuda 6 epizoda

Otkrivanje da joj je sestru ubio njen najbliži prijatelj Engin, nanosi neopisiv bol Džejlin. Bijes koji raste iznutra je nepodnošljiv. Džejlin je odlučna u namjeri da ubije Engina. Iako se pokazalo da je Ilgaz bio u pravu u svojim nagađanjima, on ne može da podnese kako je Džejlin slomljena, i donosi jednu odluku.

Kako bi smirio Džejlin, i dokazao da je Engin ubica, i da bi ga spriječio, smišlja plan akcije. Pars ostavlja svoja osjećanja prema Džejlin po strani i tereti je za nezakonito prikupljanje dokaza. Odlučan je da je ukloni sa posla. Štaviše, Ilgaz je primoran da svjedoči kao svjedok.

Džejlin i Ilgaz suočiće se licem u lice. Ilgaz, primoran da lažno svjedoči, predstavlja nemoguće za njega. Jekta pokušava sakriti zločin svog sina, a Zafer je slomljen oslobađanjem Činara i na rubu je prekretnice. Sada je toliko pun osvete da je spreman da se odrekne svog života.

Njegova odluka će zauvijek promijeniti sudbinu dvije porodice. Džejlin i Ilgaz, s jedne strane, trče u potrazi za dokazima za pritvaranje Engina, a sa druge traže načine da izbjegnu prepreke koja postavlja Pars. Da li će Ilgaz odustati od svojih principa radi Džejlin i da li će moći da laže?

Ilgaz ne želi da povrijedi Ceylin. Ali ipak ne bi trebao lagati za slucaj jer nije lagao ni kada je bio slucaj njegovog brata. Kad je Ilgaz iskren, Pars će morati zatvoriti događaj.

error: Zabranjeno kopiranje!!