Home / Turske serije / Prošlo ljeto / Prošlo ljeto 12 epizoda

Prošlo ljeto 12 epizoda

Selim saznaje da se Akgun samoinicijativno predao kako bi mu spasio život. Sada će Akgun otići u zatvor zbog dokaza koji ukazuju na njegovu krivicu. Vijest da je on ubica procurila je svuda. Selim će iznenada donijeti odluku da se Akgun ne preda policiji.

On privremeno odlučuje da sakrije Akguna u svom domu i izvede stvarnog ubicu pred lice pravda. Ovoga puta Selimova karijera je ugrožena. Zbog toga je nemoguće da Akgun sazna da ga tužilac krije. S druge strane, da bi shvatila da je Akgun u blizini u kući, Jagmur će trebati samo nekoliko sati.

Mještani oštro reaguju na informacije o tome ko je ovaj momak, s kojim su donedavno živjeli rame uz rame. Iako će Selim postati predmet kritike, dok Džanan pokušava sve da smiri, on sam na to neće reagovati ni na koji način. Dok Selim traži način da pronađe ubicu, anonimni otkaz stiže u policijsku stanicu.

U njemu se navodi da tužilac skriva zločinca osumnjičenog za ubistvo. Stoga će Akgun morati da pobjegne sa mjesta gdje se krije.

Nakon što dobije pomoć u bjesktvu od osobe od koje to uopšte nije očekivao, suočiće se sa jednom stvarnošću – da će njegov život biti u neprekidnom letu. Akguna će progoniti očaj, shvatiće da treba nešto učiniti da se izvuče iz ove situacije.

error: Zabranjeno kopiranje!!