Home / Turske serije / Škorpija / Škorpija 6 epizoda

Škorpija 6 epizoda

Perihan Emgen, koja je činila sve da zaštiti svoju porodicu od Ferde i nadala se da će zbog toga pomoći bivšoj ljubavnici svog zeta Fikreta, Selmi, ustrijeljena iz vlastitog pištolja što je Selmi postalo veća prijetnja. Očajna, Perihan Emgen potražit će pomoć od Ferde u ovoj epizodi protiv opasnosti od Selme.

Ferda provodi svoj plan u akciju s Perihan i odlazi do Selmine kuće i moli je. Perihan se, pak, ponovno sastaje s Aysem, za koju saznaje da je ona Ferdina kći, odnosno vlastita unuka, i nudi joj posao. Fikret je za Perihaninim telefonom. Činjenica da se toliko spominje telefon čini Merve sumnjičavom, ali Ferda je preduzela mjere predostrožnosti zbog slika trenutaka kada je tijelo njene sestre Berne bačeno u jezero u Arasu.

Izlazi iz kontakta s İpek zbog Merveinog upozorenja o Šahinu. Na fronti Duru i Aras hladni vjetrovi počinju da pušu dolaskom Duruove bivše djevojke. Ferda odvodi Šahina do kuće u Sapanci u skladu s planom koji su uspostavili protiv Fikreta, a haos izbija kada Fikret i Selma dođu u kuću. Šahin izbacuje oca i Selmu iz kuće. Međutim, Selma i Fikret imaju sasvim drugačiji plan i možda je Ferda bila dva koraka ispred.

error: Zabranjeno kopiranje!!