Home / Turske serije / Slučajna ljubav / Slučajna ljubav 13 epizoda

Slučajna ljubav 13 epizoda

Saznavši da je i Šimal zaljubljena u njega, Civan zaboravlja sve odluke koje je ranije donosio. Sada ima samo jednu svrhu; oženiti se njom… Bez saznanja o činjenicama, Šimal pravi plan da se zvanično uda za Civana. Tahsinu je, s druge strane, izuzetno neugodno u ovoj situaciji.

Međutim, Šimalina nespremnost da se razvede, Civanuje vezala ruke. Pokušava uvjeriti Civana da barem bude iskren sa Šimal. Ako Civan prizna istinu, čak i ako se iskreno slaže s njom, plaši se da će izgubiti Šimal. Stoga se ne usuđuje reći Šimal sve.

Osim toga, prema njegovim riječima, posljednja laž koju izgovara za njihovu sreću bit će posljednja utakmica koju će odigrati. Šimal, koja vjeruje da se Civan promijenio i da će za sobom ostaviti život pun laži, izgubila se u snu o sretnoj budućnosti s njim.

Međutim, ni ona ni Civan nisu svjesni da je neko vrlo blizak njemu saznao istinu o Nazliju. Hoće li Civan uspjeti spriječiti Šimal da čuje istinu i udati se za njega? Hoće li ljubav Civana i Šimala moći prevladati igrane laži i igre i bez laži doći do sretnog kraja?

Civan je jako sretan kada čuje od Nazli da će se razvesti od njega. Vildan je trudna i rekla je Okanu i njegovoj porodici. Nazli prilazi Civanu i Šimal i kaze da ona zapravo želi da njih dvoje budu sretni i odlazi od njih. Tada Civan na sav glas poviče da je zaljubljen u nju, Šimal ga grli.

Svi ukućani čuju njegove riječi. Ali za Šimal je teško kada cuje od oca da joj neće doci na vjenčanje niti ona njemu treba doći na grob. Civan prosi Šimal i ona pristaje da se uda za njega a nakon njih Okan zaprosi i Vildan i ona pristaje. Finalna epizoda serije sretno završena.

error: Zabranjeno kopiranje!!