Home / Turske serije / Sudbonosni dom / Sudbonosni dom epizoda 31

Sudbonosni dom epizoda 31

Vijest da je Zejnep preuzela Mehdijev slučaj stvorit će veliko neslaganje između Bariša i Zejnep. Ona je takođe ljuta zato što je Bariš pratio i utonut će u osjećaj kao da je nad njom uspostavljena dominacija.

Od sada, ovo je ono što ona više ne želi da je zabrinjava. U bijesu, umjesto da izvještava, radije prekida sve veze podnošenjem ostavke. Zejnep govori porodici da je pokrenula slučaj u vezi Mehdija.

U domu dolazi do napetosti. Bariša je pogodila vijest da je Zejnep uzela Mehdijev slučaj i da joj je u tome pomogao njegov brat Savaš. On je veoma ljut i uvrijeđen na Zejnep.

Kao rezultat ove krize, otkazat će putovanje u Sofiju. Ali, ujak Ali RIza potvrđuje da postoji samo jedno jedino objašnjenje za sva ova neshvatljiva Bariševa stanja a to je – ljubav!

Mehdi je već uvjeren da neće biti pušten iz zatvora. Izgubio je svu nadu da će se ponovo spojiti sa porodicom i slobodom. Odlučan je da se osveti Vejsiju, koji mu je postavio zamku i obezbijedio boravak u zatvoru.

Džengiz ima potpuno drugačije planove u pogledu Mehdijeve budućnosti.Zejnep vjeruje da su svi načini za oslobađanje Mehdija iz zatvora nemogući, ali jedan telefonski poziv će sve promijeniti.

error: Zabranjeno kopiranje!!