Home / Turske serije / Sudbonosni dom / Sudbonosni dom epizoda 35

Sudbonosni dom epizoda 35

Zejnep pristaje na Bariševu ponudu braka. Bariš ne može da vjeruje da mu je rekla “DA”! Moli je da mu ponovi da opet čuje. Zejnep suznih očiju kaže “DA” pristajem da se udam za tebe. Bariš je tada zagrli i nosa u naručju od sreće. Bariš na romantičan način daje Zejnep prsten.

Zejnep, prihvativši Barišev prijedlog za brak, otvorila je novu stranicu u svom životu. U tom trenutku telefonski poziv je vraća u njenu prošlost i prošle traume. Ispred nje su dvije staze. Ili će sve zanemariti i krenuti u sretan život sa Barišem, ili će pomoći onima koji imaju istu sudbinu kao i ona.

Zejnepina borba sa prošlošću nije gotova i svaki njen korak poslat će je još dalje. Vijest o vjenčanju Bariša i Zejnep dobrodošla je u Nermininoj kući, uprkos Sakininim prigovorima. Ali zasad Benal ne može da podnese njenu sreću pa preduzima korak koji će uticati na sve.

U Bariševoj kući, Ozlem čini sve da spriječi ovaj brak. Prava apokalipsa će nastupiti kad Mehdi čuje ovu vijest.Zejnep mora donijeti važnu odluku da zacijeli rane iz detinjstva. Hoće li okrenuti leđa svemu, vjenčati se sa Barišem i koračati ka novom životu? Ili se fokusirati na ispunjene svoje odgovornosti?

error: Zabranjeno kopiranje!!