Home / Turske serije / Sudbonosni dom / Sudbonosni dom epizoda 39

Sudbonosni dom epizoda 39

Gulbin je Zejnepina sestra koja je došla u njen život kako bi joj se osvetila zbog prošlosti. Ekrem i njegova ljubavnica također ulaze u igru osvete. Ono što oni žele jeste Zejnepino bogastvo. Zejnep je teško pala Mehdijeva dzenaza. Želi nastaviti sa svojim životom.

Želi stvoriti sebi šansu da nastavi sretan život.Dzemile će napustiti Nuha i Benal. Ali stvari se izmiču kontroli kada Zejnep i Bariš ne mogu da nađu zajednički jezik.Gulbin pita Zejnep šta se događa između niuh dvoje. Ali, pitanje je hoće li Zejnep pogriješiti kada kaze Gulbin da joj treba neko ko će joj pomoći oko materijanih poslova?

Gulbin će jedva dočekati da joj kaže da poznaje svog brata i misli da je najbolja osoba za to. Kada njen brat dođe u Zejnepinu kancelariju, Bariš će se odmah izjasniti kako ga on čini nervoznim iako ne zna tačan razlog za to.

Šok usljeđuje kada se “Navodni Gulbenin brat” poljubi u toaletu sa Gulben a sve to vidi Bariš koji je u šoku. Šta će uslijediti nakon toga kada Bariš shvati da Gulbin samo igra prljavu igru sa svojim lažnim bratom?

error: Zabranjeno kopiranje!!