Home / Turske serije / Vatrene ptice / Vatrene ptice 19 epizoda

Vatrene ptice 19 epizoda

Nazmije koja je bijesna zbog smrti Menderesa napada Gülayşe i krivi nju za njegovu smrt. Svi istrče iz kuce i pokušaju razdvojiti Gulajše od Nazmije. Nazmije pred svima kaže da je Gulajšein brat ubio Menderesa.

Barbaros govori bravo Gulajše kako se odbranila od Nazmije a Gulajše se nasmije i kaže da je dirnula djevojku sa ulice i dobila šta treba.Barbaros joj kaže da ga ta djevojka sa ulice izluđuje.

Merdžan pita Barbarosa pitajući ga hoće li zaprositi Gulajše a on joj kaže da šuti da ne kvari iznenađenje te da je planira zaprositi. Kada Barbaros shvati da se ne može više čekati odlučuje da ukrade Gulajše.Ali saznaje da je Catal Barbarosov otac.Saznaje se istina za Karu.

Sabit jako pati, dok udara glavom o zid, Mercan ga moli da prestane. Gulajše je prvi put nazvala oca, oče! Barbros je sretan zbog njih. Nadam se da Kara neće umrijeti.Barbar dolazi i otima Gulajše od njenog oca. Kada Nizam shvati da je Gulajše nestala uplaši se.

Barbar i Gulajše dolaze do Nizama i ona mu kaze da je ona pobjegla da je nije Barbar oteo ali Brabar kaže da je on taj koji je voli i koji je oteo. Gulajse se smije.