Home / Turske serije / Vodomar / Vodomar 18 epizoda

Vodomar 18 epizoda

Nakon što Efe upozna Seyran, ostaje zapanjen njenom ljepotom. Odmah, bez oklijevanja želi saradnju s njom. S druge strane Ferit, koji se ne osjeća najbolje, dolazi u sukob sa neprijateljima. Čak dolazi do bezizlazne situacije u kojoj ne može dizati nos.

Bilo je jako loše što je Abidin izgrđen zbog Ferita. Pelin je ovaj put stala na svoje noge, odlučujući se na potez bez Ferita ovaj put.Kako će se Ferit izvući ovaj put? Seyran govori Suni kako će vidjeti šta njena sestra može uraditi i na šta je sve spremna.

Seyran na večeri pred svima kaže da je potpisala ugovor sa Efeom. Ferit je pita zar se nije plašila a ona mu odgovara da se nije plašila kad se potpisivala na vjenčanju s njim.Ferit prigovara Seyran za njenu porodicu a ona mu kaze da prvo svoju porodicu stavi na mjesto pa da onda priča o njenoj porodici.

Ljut na Seyran zbog njenog stava, Ferit joj kaže da obzirom da ona nema planove za njih i njihovu budućnost, on će raditi šta on želi. Seyran mu kaže je li to planira poslije nje da dovede neku drugu ženu? Ferit odgovara da li se pitala je li on možda želi da postane otac?

Možda želi da ima dijete sa Pelin. Tada Seyran pukne film i kaže mu da je najgadniji čovjek kojeg je upoznala te da tjera iz sobe govoreći da joj ništa ne može biti od osobe poput njega.Ferit bijesni jer je Seyran stalno sa Efeom. Čak joj i Efe kaze da pripazi malo na muza i da njega ne mijesa s njim.

Kada Ferit sazna da su Suna i Seyran na večeri sa Efeom, poludi i odlazi do njih i kaze pred svima Seyran da se sada stidi u njeno ime.Serterov dajdza nema namjeru pustiti Ferita na miru dok on ne pusti Pelin na miru.Ifakat se boji da ce Halis aga čuti za njenu vezu sa Orhanom.