Vodomar

Vodomar 26 epizoda

Pošto i nakon svojih zatjeva da oženi Pelin, vide da je Ferit ustrajan za zadrži Seyran i jednostavno tjera Pelo od sebe, Pelina majka će ovaj put sa Ifakat da igra igru. Ferit im jasno govori da se tako nešto nikada neće desiti te da se gube iz njegovog života.

Seyran je uplašena jer će pričati sa njenom majkom Pelin i njena majka.Ferit je tješi i govori joj da se ne brine, da će zajedno sve proći.

Suna i Abidin, šta se dešava s n njima, da li će se uprkos protivljenju vratiti jedno drugome ili su stavili tačku na svoju ljubav?Halis aga za večerom pita Sunu šta misli povodom tog braka? Suna, spuštene glave kaže da je ispravno ono kako oni odrasli smatraju da je u redu.

Pelinina majka se sastaje sa Ifakat. Ona govori kako misli da je najbolje udariti Seyran preko njene porodice jer joj je to slaba tačka. Seyran priznaje Feritu kako tek sad razumije zasto se želi riješiti te djevojke. Hoće li Ifakat i Pelinina majka skovati neki podmukli plan protiv Seyran?

Nakon sto se tenzije između Seyran i Ferita smire, Ferit joj obecava da ce joj izliječiti rane koje joj je nanio otac. Ali ubrzo sve dolazi na staro. Nakon sto Seyran opet poludi zbog nečeg i digne ruku na Ferita, on joj prilazi i brani se. Sada je pitanje da li će on podići ruku na Seyran?

Back to top button