Vodomar

Vodomar 34 epizoda

Nakon Fuatove smrti Ferit nikako nije dobro. Krivi sebe za njegovu smrt. Iako su svi svjesni da se Fuat ne može vratiti, Halis aga sve čini kako bi otkrio da li je Tarik kriv za njegovu smrt, ili bar da li je umiješao prste u sve to.

Seyran pokušava biti uz Ferita kako bi lakše prebrodio gubitak brata. Pelin je sa druge strane ogorčena jer vidi da joj planovi ne idu od ruke, dok je majka tješi i govori da je sve pitanje vremena.

Ferit koji se zatvorio u sobu pitajući se može li nastaviti dalje sa svojim životom, podize Seyran koja mu dolazi i odlucuje da se ne razvede od njega sto daje do znanja i Pelin kojoj lijepo kaze da se nikad nece razvesti od Ferita.

Ferit pita Seyran da li ce on moci nastaviti da zivi, a Seyran mu kaze da je od sada ona pored njega, i da sada mora da nastavi dalje više nego ikad, jer ima tu njenu ruku koju više nikada ne smije ostaviti niti napustiti i zagrli ga.

Nakon dzenaze Fuatove sve postaje tako bolno. Seyran se vratila kod Ferita iako se njegov djed protivi tome govoreći Feritu da ga bude stid i sram što je ta žena još pored njega. Seyran saznaje da je Suna otišla kod svog muža. Seyran je bijesna jer je otac udao preko njene volje.

Nakon što Seyran i Ferit odu na Fuatov mezar, prilazi im dječak koji im da papirić na kojem piše: I vama je ostalo još nekoliko dana…Ko im je poslao tu poruku, da li i njih to neko planira ubiti?

Nakon sto Seyran razgovara sa Feritom i kaze mu da je od sada ona uvijek tu za njega, on je poljubi i kaze joj da se izvinjava za sve sto joj je do sada priredio te završavaju u krevetu.

Back to top button