Home / Turske serije / Vodomar / Vodomar 46 epizoda

Vodomar 46 epizoda

Ferit se nalazi u bezizlanoj situaciji, mora donijeti odluku i pronaći pravi način. Seyran je osjeća povrijeđeno i zbunjeno jer ne zna da li se Ferit vratio starom načinu života ili neko igra igru sa njima.

Ferit traži pomoć od Ifakat koja ga posavjetuje da mu samo Halis aga može pomoći.Suna i Kaya su vjereni, a Seyran i Suna opet ulaze u raspravu i ne pronalaze zajednički jezik. Seyran odlučuje da sazna istinu i povjeri se Gulgun.

Halis aga ide sa Feritom do Pelininog ujaka kako bi sredio situaciju.Nuket govori Suni da je Kaya sa njom iz osvete, a onda Suna čuje razgovor Kaye sa Nuket gdje on govori da osjeća samo sažaljenje prema njoj.

Ali kada Nuket ode, uplakana Suna drži ručku od vrata sa jedne strane, a Kaya koji gleda njihovu sliku sa vjeridbe sa druge strane.Pelinin ujak govori da ako Ferit neće, oženice Pelin neko drugi. Postavi ultimatum ili Pelin ili Seyran. Suna odlučuje da nastavi sa vjenčanjem što šokira Nuket.

Halis aga govori Feritu da izabere, ili dijete ili Seyran. Ferit je uvjeren da će Seyran biti uz njega, ali djed mu govori da joj kaže i sazna, da li će ostati uz njega ili otići.Seyran dolazi kod Piril i šokirana je kada ugleda Pelin.