Home / Turske serije / Vodomar / Vodomar 7 epizoda

Vodomar 7 epizoda

Jusuf pronalazi posao na rivi i kaze da mu je Sejran dalja rođakinja. Ferit se ljuti zbog toga i kaze Seyran da ce od sada provoditi po cijeli dan skupa kako bi pricali i jedino njih dvoje provodili dan zajedno. Fuat nastavlja sa Sunom.

Posjeta Halit age Kazimlaru vodi do otvaranja starih knjiga sa Hatuc.Vecera koju su Suna i Seyran imale sa Fuatom i Feritom zavrsava neocekivanim iznenadjenjem.

Sada želimo da Ferit, koji je platio cijenu onoga što je Jusuf učinio, bude mudriji. Jusuf se podsmjehuje Feritu koji je očajnički ljut na Sejran kao i na Jusufa. Deda govori kako je Jusuf hrabar momak te da mu se divi zbog njegove smjelosti.

Otac govori Seyran i njenoj sestri da će odgovarati njemu svaka posebno za ono što su mu učinile iza leđa te što su ga osramotile. Ferit pita Seyran da li to ona njega pokušava izluditi? Radujemo se što ćemo vidjeti Seyran i Sunu kako stoje snažno protiv svog oca, a da ne budu slomljene.

Pelin nastavlja da tuguje.Hoce li na kraju Pelin i Jusuf da se sastanu i kuju planove protiv ostalih?Seyran na kraju odlazi Feritu i zagrli ga. Ferit priznaje majki da je ljubomoran.Kazim govori kćerkama da li ga to žele napraviti ubicom.

error: Zabranjeno kopiranje!!