Home / Turske serije / Vuk samotnjak / Vuk samotnjak 12 epizoda

Vuk samotnjak 12 epizoda

Iako je Doğan uspio izvaditi bombu iz iftarskog šatora, nije se stigao riješiti bombe. Altay, koji pronađe Nazara, užasnut je kada čuje eksploziju bombe. Altay, koji je uhvatio Nazara, koji je postavio bombu, traži od njega strogu odgovornost.Golijat aktivira KOD 74 kako bi osvetio Projekt Lightning, a nove misije Miri predaju američki agenti.

Mira i Nizam jako su uzbuđeni zbog svoje nove misije koja ima za cilj izazvati kaos, previranja i zbrku u Turskoj. Dok Nizam ide u prekograničnu misiju, Mira će upravljati previranjima unutar Turske.Viking i Sare, koji su saznali da je Nizam otišao u prekograničnu misiju kako bi Tursku doveo u nevolje u inozemstvu, slijede ga.

Dok Ahmet pokušava smiriti ulice, Altay će dati sve od sebe za ulična događanja. Dok se sve to događa, postoji netko tko želi zauzeti Doğanovo mjesto. Hoće li se Nazar uspjeti riješiti Altaya? Što je kod 74 i gdje je njegova prva meta? Koja je Nizamova prekogranična misija? Hoće li Viking i Sare moći naučiti ovu misiju? Tko je osoba koja želi zauzeti Doğanovo mjesto?

error: Zabranjeno kopiranje!!