Home / Turske serije / Vuk samotnjak / Vuk samotnjak 15 epizoda

Vuk samotnjak 15 epizoda

Teška odluka čeka Nizama, koji je u igri koju je Doğan postavio uhvaćen između Doğana i Bevara. Red je stjeran u kut. Tko će koristiti prednost Nizama? Je li rođeno? Bevar? Sare i Altay, koji su napadnuti u sjevernom Iraku, pobjegli su u posljednji trenutak i vratili se u domovinu.

Altay, koji je uspio sigurno prevesti ozlijeđenog Sarea, suočava se s novim problemima u Istanbulu. Ahmet sada vuče hrabrije poteze protiv Golijata, koji je poduzeo akciju da zbuni Tursku, a Nizam je njegova meta.

Hoće li Ahmet uspjeti sabiti Nizama iz kuta? Viking, s druge strane, počinje intenzivno sumnjati u Altaya, koji ga je spasio specijalnom operacijom. Smatra da nije normalno da Altay to pokušava s iznimnom hrabrošću i vještinom.

Svojim refleksima inteligencije, Viking i Sare traže tko je Altay. Altay je svjestan ove situacije i pokušava se hladnokrvno sakriti. Vidjeti fotografiju Davuta Bahadira s vukovima siročadima, hoće li Sare moći naučiti o Altayevoj vezi sa zapovjednikom?

Golijat, s druge strane, ne miruje i nastavlja sa svojim djelovanjem izazivanja uličnih događanja. Golijatov cilj je zatrpati ulice, ovaj put s djecom. Hoće li Golijat moći koristiti djecu da zbuni ulice? Hangar je aktiviran i borci su ušli u ring.

Altay se također bori u ringu nakon dugo vremena. Dok se Altay bori u ringu, među publikom je i osoba iznenađenja koja sa znatiželjom promatra Altay. Kome pripadaju ove tajanstvene oči koje promatraju Altay?

error: Zabranjeno kopiranje!!