Home / Turske serije / Vuk samotnjak / Vuk samotnjak 17 epizoda

Vuk samotnjak 17 epizoda

Altay, koji je bio na mjestu događaja u trenutku Hakimovog samoubojstva, morat će to objasniti broju 5 i ostalima. Altay, koji odlazi u Halitovu kuću kako bi objasnio situaciju, susreće jednog od muškaraca koji su mu promijenili život u prošlosti.

Nizam, koji je izgubio novac, mora ponovno pronaći novac i odlazi u Sjeverni Irak bez obzira na strukturu. Saznavši da je Nizam otišao u sjeverni Irak, Viking će skupiti vukove siročad i slijediti Nizama.

Doğan, koji je dobio zadatak da ubije Ahmeta, vrlo je nervozan. On sam traži razloge da izvrši ovaj atentat. Sare, s druge strane, daje sve od sebe da otkrije koga je Doğan, za kojeg je sigurna da je dobio nalog za ovrhu.

Altay iznenađujuće posjećuje Halita, ali i sam nailazi na pravo iznenađenje. Halit želi nešto od Altaya što mu nudi kao nasljednik zauzvrat. Suočen s ovim novim razvojem, Altay treba zapovjednika više nego ikad.

Pokušavajući se riješiti Nizama, koji od njega želi novac, Dara je namjestila igru. Dok namješta igru ​​Dare, Nizam je za njom, ali lovci su progonjeni, a Nizam je za Nizamom. Sjeverni Irak je bremenit aktivnom operacijom.

Dok je Doğan bio rastrgan između naloga za smaknuće koji je dobio i svojih vrijednosti, drugi nalog za smaknuće dobio je ubojicu broj 4. Strijelac će odmah poduzeti akciju kako bi ispunio naredbu.

Hoće li Altay moći objasniti broju 5 što radi sa sucem? Altay, tko je tajanstvena osoba koju je Halit upoznao u svojoj kući? Što čeka Nizama, koji je za Darom, i Vikinga, koji je za Nizamom, u sjevernom Iraku?

Hoće li Doğan pronaći razlog koji je tražio da ubije Ahmeta? Hoće li Sare moći saznati kome je namijenjena Doğanova misija pogubljenja? Što će Halit htjeti zauzvrat za Altayeva nasljednika? Čiju je naredbu za izvršenje izvršio ubojica broj 4?

error: Zabranjeno kopiranje!!