Home / Turske serije / Vuk samotnjak / Vuk samotnjak 18 epizoda

Vuk samotnjak 18 epizoda

Doğan, koji je dobio zadatak da pogubi Ahmeta, pojavio se pred Ahmetom. Ahmet ga, pak, čeka kao da je svjestan svoje budućnosti. Suočen s Ahmetom, Doğan je uhvaćen između svoje savjesti i naloga koji mu je dat. Čeka ga teška odluka.

Topal je, s druge strane, vidio Envera i Altaya zajedno u Čerkeškovoj kući i obavještava Halita o ovoj situaciji. Halit će tražiti od Altaya da objasni što radi u kući Drevne trešnje koju su pogubili, kao i s policajcem.

Međutim, u sjevernom Iraku stvari se miješaju. Nizam je za novcem, a Dara je zabrinuta hoće li se riješiti Nizama. U međuvremenu, Viking ih prati kao sjena i traži priliku da uzme Nizama.

Nakon izdajničkog ubojstva Čerkeza i njegove obitelji, Altay je pun osvete. Ali mora ostati miran i ići korak po korak naprijed prema svom cilju. Iz tog razloga postoje neki zadaci koji se prvo moraju izvršiti. Na početku ovih zadataka je putovanje na koje će krenuti s Mirom.

Ono što Altay ne zna o ovom putovanju kojim će krenuti s Mirom je da Altaya čekaju iznenađenja na ovom putovanju. Altay i Mira susreću Topala na kraju svog putovanja. Ovaj susret Miru čini vrlo nelagodnim. Halit, koji sazna da se Topal suočio s Altayem i Mirom, mora dati Topalu novi zadatak.

Što će učiniti Doğan, rastrgan između svoje savjesti i zapovijedi koja mu je dana? Hoće li uspjeti ubiti Ahmeta? Kako će Altay, koji se pojavio u Čerkezanovoj kući s Enverom, objasniti Halitu ovu situaciju? Hoće li se to dešifrirati ili će uspjeti uvjeriti Halita?

Hoće li Viking uspjeti zarobiti Nizam u sjevernom Iraku? Što će biti novi zadatak za Topal? Što ih čeka na putu na koji će Mira i Altay krenuti? Kakvo iznenađenje čeka Altay? Hoće li Altay uspjeti doći do cilja?

error: Zabranjeno kopiranje!!