Home / Turske serije / Zakletva / Zakletva 640 epizoda

Zakletva 640 epizoda

Emir govori gostu da se ne može ponašati tako i prijetiti mu u vlastitoj kući. Kuzen optužuje Gulperi da joj je njihova porodica dala krov nad glavom,a ona je nezahvalna prema njima. Emir izbacuje čovjeka, a on prijeti da će se uskoro vidjeti. Mert dolazi u podrum.

On kaže Narin da izadje da razgovara sa policijom i da će Kemal za to vrijeme pobjeći. Narin i Mert odlaze i raspravljaju sa policajcem, kako bi dali vremena Kemalu da pobjegne. Kada Narin vidi da je Kemal pobjegao, daje im dozvolu da pogledaju podrum.

Kemal zove Emira i govori mu da je živ. Izvinjava mu se što ih je zabrinuo lažnom srrću i govori u sve. Gulperi pati, jer se Emir udaljava od nje. On želi biti u njenoj blizini, ali u tome ga sprječava bolesna tetka koja želi njegov razvod i da se on oženi sa Tulay.

Gulperi se nalazi oči u oči sa svojim rodjakom. Ona kaže da Emir nije ni za šta kriv, ako želi da nekog kazni, ona je spremna da prihvati kaznu. Savaš kaže da će kazniti i nju i Emira. Gulperi se vraća kući i shvata da je Yigit nestao.