Home / Turske serije / Zakletva / Zakletva 647 epizoda

Zakletva 647 epizoda

Savaševa majka kaže da čeka trenutak da vidi patnju u Gulperijevim i Emirovim očima. Savaš joj kaže da je za to potrebno strpljenje, zatim odlazi na sastanak i povjerava je na čuvanje trećem bratu. Kada odlazi, Savašova majka kaže da moraju odmah da odu u Emirovu kuću, jer se raduje osveti i da joj je za sreću potreban samo pištolj.

Oni zajedno napuštaju kuću. Gulperi se trudi da emotivno podrži Emira. Sjeća se Kadrijinog zavjeta. Savašova majka ih posmatra iz daljine, a zatim ulazi u kuću. Kemal govori Narin da sada moraju da se pozabave hvatanjem i uspješnim dokazivanjem Meltemaine krivice.

Hakan ga zove i kaže da je Meltem upravo napustila kompaniju. Vidimo Meltem sa koferom novca kako odlazi sretna, a zatim bježi od policije. Kemal je neočekivano uhvati. Podsjeća je na riječi koje joj je jednom rekao u zatvoru da će je navesti da odgovara za svoje zločine.

U retrospektivi vidimo da Kemal objašnjava Hakanu da će tekstualne poruke koje je Meltem slala sa njegovog telefon samoj sebi služiti kao dokaz prevare u ovom slučaju. Takođe naređuje Hakanu da obavijesti policiju. Kemal predaje Meltem policiji.

Nakon poziva advokata, Emir obavještava porodicu da nemaju šta da brinu, jer je kuća pozitivno zbrinuta. Savašova majka ulazi u kuću sa svojim trećim sinom i kaže da je ovo sada njen dom, jer je tako rekao njen sin.

error: Zabranjeno kopiranje!!