Home / Turske serije / Zakletva / Zakletva 672 epizoda

Zakletva 672 epizoda

Fidan još uvijek razmišlja o snimku koji je vidjela na telefonu. Ne može da vjeruje da loša osoba poput Tulaj uopšte postoji. Fidan se ponašala prema Kadrie kao prema majci, a Tulaj joj se rugala na dan kada je umrla. Fidan je bijesna na Kadrije, ali cšuti po tom pitanju na zahtjev Arisa.

Tulaj vidi da se Fidanov stav prema njoj promijenio i ne može da razumije zašto. Kemal primjećuje da njegova žena i sin imaju neke tajne, koje skrivaju od njega. Pokušava da sazna šta se dešava, ali uzalud. U međuvremenu, Narin zapravo krije sve što je saznala o Masal od njega i potajno pokušava da riješi djevojčicine probleme.

Kemal se osjeća izolovano. Narin govori Mertu o prijetnjama koje je pročitala na Masalinom telefonu, Mert joj govori o Masalinom prijatelju kojeg je otkrio na društvenim mrežama. Narin odlučuje da je posjeti.

U međuvremenu, Masal stalno zastrašuje neki nasilnik koji koristi telefon. Stranac joj prijeti da će, ako ne uradi ono što on želi, poslati neke njene fotografije njenom ocu. Masal ide na sastanak. Narin, pak, kaže da ide u prodavnicu.