Home / Turske serije / Zakletva / Zakletva 712 epizoda

Zakletva 712 epizoda

Savaš, Gulperi i Emir se trude da što više vremena provedu sa malim Yigitom kako bih se on što prije oporavio. U jednom trenutku Yigit govori Gulperi da on želi svog oca kraj sebe i pita je koga ona želi. Svo troje se osjećaju nelagodno. Sa druge strane Bejhan je ljuta i insistira da Savaš što prije odredi datum vjenčanja.

Savaš traži od Gulperi svoj matični broj za papire za vjenčanje. Bejhan prijeti Gulperi da ne smije da odustane od njihovog dogovora. Emir to čuje. Bejhan govori Emiru i ostalima da imaju datum za vjenšanje Savaša i Gulperi. Narin i Kemal odlaze na pregled i saznaju da očekuju blizance. Emir čuje svadju izmedju Bejhan i Gulperi i shvata da je Gulperi pristala na brak da bi zaštitila njega.

Kemal i Narin saznaju da će imati blizance. Čini se da je njihova sreća beskrajna. Za to vrijeme, Minervan ima sastanak sa osobom koja je neočekivano zaprosi. Minervan ne odgovara ništa. Drugarica zove Masal i pita da li će joj otac možda dozvoliti da se vrati u školu u Englesku.

Masal se rastuži. Šehrije pita Minervan kako je prošao njen sastanak. Minervan konačno ispriča sve po redu. Kemal i Narin sade žbunje u bašti da simbolizuju svoju djecu, a zatim obavještavaju cijelu porodicu da očekuju blizance. Svi su veoma srectni zbog toga.

error: Zabranjeno kopiranje!!