Home / Turske serije / Zakletva / Zakletva 717 epizoda

Zakletva 717 epizoda

Savaš pokušava da probudi Bejhn, ali uzalud. Džavidan je očajna i govori Savašu da je pokušala da je zadrži, ali nije uspJela. Savaš čuje šta se desilo i shvata da je samo njegova majka odgovorna za tu situaciju. Nakon što se Emir i Yigit vrate kući, Džavidan govori Emiru kako je Bejhan pala niz stepenice.

Emir shvata ozbiljnost situacije i odlazi u bolnicu. Džavidan mu se pridružuje. Emir pokušava da dopre do Savaša, jer razumije njegova osjećanja. Pred sobom vidi čovjeka, sina, a ne neprijatelja, baš kao što je to činio Savaš u vrijeme kada se Jigit izgubio. Emir pokušava da razgovara sa njim, da ga izvuče iz tunela u koji je upao, postavljajući mu pitanja, na koja Fidan odgovara.

Džavidan ispred sebe vidi izgubljenog Savaša. Ona pokušava da olakša srce tako što mu ponovo objašnjava cijelu situaciju. Savaš je ne čuje, niti sluša, on je u svom svijetu… Savaš je bijesan i ljut na sebe. Doktor ih obavještava da je pacijent dobro.

Savaš je sretan i žuri kod majke. Bejhan mu govori da ne bude zabrinut za nju, jer ona je odavno mrtva, iako živi. Džavidan i Emir koji odlaze da vide Bejhan dožive ponovo neprijatnost. Savašu je neprijatno zbog toga. Policija dolazi i hapsi Džavidan zbog pokušaja ubistva.

error: Zabranjeno kopiranje!!