Zlatni kavez

Zlatni kavez 2 epizoda

Uzimajući stvar u svoje ruke, Ifakat, mudra i odlučna matrijarhinja obitelji Korhan, dobila je zadatak pronaći savršenu suprugu za Ferita. Ona jedva dočeka tu odluku i odmah kreće u akciju.

Oboružana entuzijazmom i srca ispunjenog nadom, zaputila se u uzbudljivu potragu po Gaziantepu u potrazi za ženom koja će osvojiti Feritovo srce. No sudbina je imala lukavo iznenađenje za Ifakat, jer će se uskoro naći upletena u mrežu neočekivanih događaja.

Seyran govori majki kako joj se ne sviđa što lažu kako bi bili visoko u očima drugih. Nakon sto Halis aga sazna da su našli djevojku za Ferita, Halisu malo olakša. Posto je Halisu loše, trazi da mu se donese vode i da malo noge rashladi.

Tada poziva Ifakat koja dolazi i krene da skine ogrtač da mu naspe vode u posudu ali Halis aga očaran njenom ljepotom govori joj da nema potrebe da se skida jer ce se prehladiti.Fuat tješi svoju slatkicu zbog toga sto ne mogu imati djecu.

Ona mu kaze da su se ciste jos vise povećale.Suna govori Seyran da Korhanovi traze djevojku za udaju.Ona govori Suni da se ne raduje prerano.Ifakat odlazi u hamam i tamo ugleda Sunu koja je namjerno otisla jer je znala da biraju mladu.

Sunu su izabrali kao jednu od djevojaka za Ferita.Seyran igrom slučaja sretne Feita u jednoj radnji i tu sve počinje. Više o seriji »

Back to top button