Zlatni kavez

Zlatni kavez 5 epizoda

Nakon vjenčanja, Sejran je prebačena u užurbane ulice Istanbula, gdje se suočila s izazovom prilagodbe životu u obitelji Korhan i pokušajem pronalaska svog mjesta u tom potpuno drugačijem svijetu od svog vlastitog.

No Halis-aga, uvijek majstor zavjera, ima novi plan u pripremi. Njegov plan će natjerati Ferita da dođe do krajnjih granica. Seyran, pomalo tuzna zbog majke i sestre, odlucuje biti jaka i prevazići sve prepreke koje joj se nađu na putu.

Glasine o Suni u Antepu nerviraju Kazıma i tjeraju ga da donese odluku.Svi pokušavaju biti dobri prema Seyran.Ferit nastavlja uzivati u svom zivotu sa Pelin.Ferit, koji saznaje da je Jusuf Seyranov bivša momak, uznemiren je ovom situacijom.

Jusuf insistira na razgovoru sa Seyranom. Kada Seyran kaže da treba razgovarati sa Sunom da objasni situaciju, Ferit drži sestre na miru da popricaju. Na poziv Gülgüna, Kazım i cijela porodica dolaze u posjetu Korhanovima.

Njihova posjeta ce olaksati Seyran jer ce napokon vidjeti majku i sestru. Suna ce razgovarati sa Feritom ali i pokazati malo ljubomoru.Više o seriji »

Back to top button