Home / Turske serije / Hercai / Hercai 32 epizoda

Hercai 32 epizoda

Gonul govori Azize da ce dati svoj glas, ali nakon što joj kaže ko je njen brat. Tada joj Azize kaze da je njen brat Firat. Gonul ostaje bez riječi. Firat govori pred Nasuhom da su kandidati za predsedavajućeg upravnog odbora Azize Aslanbej i Azat Šadolu. Na to Nasuh govori da je glasanje završeno. Ali Azize neda da bude glasanje gotovo. Rejjan kaze ocu Azize Aslanbej je jako moćna, šta god da urade, ništa se neće promijeniti. Hazar nazove Mirana i kaze mu da Rejjan nije dobro, da dođe po svoju ženu. Miran dolazi po Rejan i ona je jako sretna kada ga vidi. Azat dolazi traziti Elif. Azize govori Miranu da Elif je na sigurnom. Došla je ovamo svojom voljom. Azat govori Azize da laze. Kada Azat izvadi pistolj i opali metak, Elif izadje i staje na ogradu kako bi skočila sa konaka i prodere se govoreći im da je dosta. Svi uplašeno gledaju u nju.

Ukoliko će nastaviti sa partnerstvom, Miran traži od Hazara da od svih sakriju njihov dogovor, i to isključivo da bi spriječio povređivanje Rejjan. Međutim, Miranu, koji bi da ublaži razočarenje koje je Rejjan doživjela, donošenje ove odluke otežava pristup ka Rejjan. Hazar ne može da podnese konstantnu patnju svoje kćeri i Mirana, koji su ostali razdovjeni, pa makar to bilo i zbog okončanja osvete. Neće se pomiriti da ta ljubav ostane napola i zasukat će svoje rukave kako bi to dvoje spojio. Sa Azizinom smicalicom, Elif je bila primorana da se vrati u konak, a ono što je načula užasno će je zaboljeti. Elif više ne želi da se životi njenih najmilijih izlažu opasnosti zbog igrica njene babe, te da bi okončala osvetu, uzvraća onako kako Azize nikad ne bi ni pretpostavila. Azat jako dobro zna šta znači voljeti izdaleka, te kako Elif ne bi doživjela iste patnje, poseže za novim odlukama. Ali ta situacija se nimalo ne dopada Handan i to izaziva novu krizu u porodici Šadolu. U međuvremenu, vijest o izboru predsjednika upravnog odbora pada na dnevni red u obje porodice, poput bombe. Azize sa sigurnošću računa da će ponovo biti predsjedavajuća, ali sa potezom Gonul, koja se nameračila na nju zbog onoga što je učinila, suočit će se sa opsnošću da izgubi svoje najdragocjenije utvrđenje.
Ostavljajući po strani sve doživljene nedaće, kako bi ostvario snove voljene žene, Miran će za njihov prvi dan zaljubljenih, prirediti Rejjan nezaboravno iznenađenje.

error: Zabranjeno kopiranje!!