Home / Turske serije / Mraz / Mraz 3 epizoda

Mraz 3 epizoda

Ayaz saznaje da je Firuze saznala da je on potpisao njenom ocu smrtnu presudu. Firuze ga pita ko je on, sta mu je cilj? Ayaz kaze da nije znao, kue joj se da nije znao ali ona mu kaze da ga to ne opravdava za njegovo djelo te mu priznaje da je njen zivot unistio. Ayaz odlazi do Berak i govori joj nesto sto ce je dokrajciti. Ali Ayaza dotuče kada ugleda kako Ertan drzi Firuze za ruku i odlazi do Firuze i kaze joj da mu samo vjeruje i da ce otici i sve priznati. Nastavljajući s pripremama za brak, Berak kod kuće organizuje večeru kako bi približila porodice. Za Ajaza koji nema pojma o ničemu, večera će biti veliko iznenađenje u svakom smislu.

Alije, koja saznaje da Faruk gubi novac, biva skrhana. Suočena s opasnošću da nakon novca i bespomoćnosti ostane na ulici, Alije se bori za svog sina, kog smatra jednom nadom. Faruk ne može podnijeti razočaranje u majčinim očima, ali prima neočekivanu ponudu od Jasina. Sudbina i dalje igra igru sa dvoje zaljubljenih. Ajaz može da podnese Firuzino lice, ali Firuze ne može da podnese da mu čuje glas. Između njih dvoje postoji velika prepirka.

Oslobođenje Jašara Pinara je na Ajazovim usnama. Ili će progovoriti i spasiti Firuzinog oca, ili će održati svoje obećane da će ćutati zarad majčine slobode. Ajaz je na pragu velike odluke.

error: Zabranjeno kopiranje!!