Home / Arapske serije / Optuzena / Optužena 30 epizoda

Optužena 30 epizoda

Reem govori Suhi da Haled sada sve zna i da je bijesan. Haled dolazi kući i govori Mensuru da je Reem rekla da je njegov otac glavni vodic djevojaka za prostituciju i kako je to sigurno laž jer je njegov otac dobar i plemenit čovjek da nikada nebi mogao to uraditi, ali Mensur mu kaže kako je sve moguće nakon čega Haled ode i naljuti se. Reem je napokon sretna jer je istina na vidjelo izašla. Haled se zabrinuo zbog majke jer nema vijesti o njoj. Reem zove policiju i sve im prizna o Ešrefu i Ihsanu i ostalim ljudima i u tome dolazi i Haled i nakon što mu Reem kaže da je Lejla zadnji put s njom razgovarala kada je krenula kod Ihsana.

Ihsan je odveo Lejlu u napuštenu kuću u koju dolazi i Ešref. Ihsan je svezao Lejlu za stolicu. Nakon što joj Ihsan kaže kako ona puno toga zna i da zbog toga joj se ne piše dobro Lejla ga pljune. Reem moli Haleda da ode kod Ihsana i da tamo potraži Lejlu jer je sigurna da je tamo. Haled kaže da bi trebao nazvati oca da mu kaže da je Lejla otišla Ihsanu ali ne shvata da je Ešref taj koji stoji iza svega toga. Ešref dolazi kod Lejle i moli je za oprost, ali mu Lejla samo kaže da se odmakne od nje. Ešref pokušava da se opravda Lejli a ona mu kaže tjerati djevojke na prostituciju i baviti se time zar je to moguće. Ešref joj kaže kako je voli i da živi za nju i moli je da ne kaže svu istinu njihovoj djeci.

Lejla mu kaže da ne može da vjeruje da se udala za njega ne jednom već dva puta. Haled sa policijom dolazi kod majke i Ešrefa i Ihsan čuje policiju i zove ga da bježe ali Ešref pokuša pobjeći a Ihsan zastane i ubije Lejlu zbog čega se Ešref vrati zatečen tim događajem. Ešrefa uhvati policija zajedno sa Ihsanom a Haled ne može da vjeruje da mu je majka mrtva. Ešref je u zatvoru i plače. Mensurov otac je ozdravio i došao je živjeti kod njih. Lyen je izašla iz bolnice. Haled odlazi u posjetu ocu kako bi mu rekao šta se dešava da niko od njih ne želi njegov prljavi novac i da niko za njega više ne želi čuti. Haled odlazi na mezar majke a Reem na mezar svoje majke. Haled ide kod Reem i tamo zatekne Suhu i pita je gdje je Reem a ona mu kaže da je otišla da se odmori.

Haled joj kaže kako ne zna šta će i kako će Reem pogledati u oči nakon svega što su joj on i otac uradili a Suha mu kaže da ako je voli da je ide potražiti. Reem odlazi kod Welida i Welid joj se izvinjava zbog svega što joj je učinio. Reem mu kaže kako su Ibrahim i svi njeni prešli da žive kod nje i da im dođe u posjetu kada želi. Welidu je teško zbog svega i kaje se jer je još uvijek zaljubljen u Reem i još uvijek je voli. Reem odlazi u prirodu da se odmori i čuje glas Ešrefa kako je doziva i govori joj kako je voli nakon čega je Haled uhvati za rame i pita je šta radi. Reem mu kaže kako odmara mozak od svega i tu se Haled i Reem pomire i kažu jedno drugome da se vole. Haled joj kaže da se odmah tu vjenčaju i kaže joj kako želi da imaju 15 djece…..Kraj serije

error: Zabranjeno kopiranje!!