Home / Turske serije / Ambasadorova kći / Ambasadorova kći epizoda 37

Ambasadorova kći epizoda 37

Sa Narinim odlaskom, Sandžar i Melek se trude da održe jedno drugo u životu, izigravajući igru sreće. Ali to napuštanje je težak teret za oba srca. Kako bi ih podržali, svi stanari konaka se pretvaraju da učestvuju u istoj igri.

Iako je i Gediz jedan od napuštenih, osim Muge, ne može naći drugu podršku uz sebe. Uprkos tome da je sve učinio zbog Sandžara, proglašenje za žrtvenog jarca, produbljuje njegovu tugu. Guven takođe čini sve što je u njegovoj moći da zbuni Gediza, koji pokušava da iz svojih misli izbaci ideju o Nare.

Napustivši imanje Jahja se osjeća odbačenim od strane porodice, te se sa Dudinim iznenađenjem upušta u totalno drugačija iskušenja. Elvan pak pokušava da skupi potrebnu hrabrost da krene sopstvenim putem.

Sandžar će još jedanput biti potrešen sa vijestima pristiglim od Gediza i morat će da prođe kroz još jedno veliko iskušenje. Međutim, život ima skroz drugačije planove za Sandžara, koji zbog Melek nastoji da zamijeni čak i kolibu koju je spalio.

Pojava misteriozne žene u potpuno neočekivanom trenutku i na neočekivanom mjestu, zauvijek će izmijeniti Sandžarev život. Sandzar dolazi u kolibicu gdje zatiče Nare koja se tek oblači. Onako zatečeni i jedno i drugo, ostaju bez riječi.

error: Zabranjeno kopiranje!!