Home / Turske serije / Ambasadorova kći / Ambasadorova kći epizoda 38

Ambasadorova kći epizoda 38

Nakon doživljenog susreta u kolibi, misteriozna žena će uzburkati Sandžareve misli. Kasnije će se njegovi putevi i u marini ukrstiti sa putevima žene za koju je mislio da joj je potrebna pomoć, a uz Kahramanovu umiješanost u svemu tome, Sandžar će, podliježući svojoj radozanosti, započeti istraživanje. On čak ni ne primjećuje da se na ovaj način barem malo odmiče od bola njegovih sopstvenih gubitaka.

Kako su se vijesti o Dudinoj trudnoći brzo proširile, znaci pitanja se ne roje samo Jahji u mislima. S tim u vezi, Elvan počinje da preispituje sebe i svoje mjesto u konaku, naspram ove porodične slike koja se iznenada stvorila pred njenim očima. Gedizovo odsustvo duboko je pogodilo sve.

Saznavši da je mrtav, Melek pak počinje u sebi da proživljava potpuno drugačije strahove. I dok sama pokušava da prevaziđe posljedice svega doživjenog, njena kosa nastavlja da opada. Međutim, Melek je odlučna da do kraja skriva ovo stanje od svog oca. Iako Sandžar pokušava da razriješi misteriju koja ga proganja, s druge strane, uprkos sebi, nastoji i da zaštiti tu ženu prepunu nepoznanica.

Na kraju još jednog olujnog i burnog dana, sastaju se u kolibi i uprkos svim razlikama među njima, otkivaju da imaju zajednički problem. Ovog puta ih očekuje dosta drugačija noć. Sandzar spašava Nare koja se jako uplašila. Sandzar joj kaže da je neće puštati i da se ne brine.

error: Zabranjeno kopiranje!!