Home / Turske serije / Ambasadorova kći / Ambasadorova kći epizoda 41

Ambasadorova kći epizoda 41

Sandžar govori Mavi šta ako se ne treba uvijek nekoj osobi zahvaljivati, kao na primjer za ovo što je ona učinila za njega? Mavi se osmjehne. Sandzar se zahvali Mavi što je uz njega u ovim trenucima. Sandzar u sebi pomisli: “Da li shvata da je Nare otišla, da je nema više”?

Novi zivot ti ponovo počinju u narednim danima. Vrijeme je da se ponovo otvori, ali nije znao kome dok nije došla ona, Mavi.” Mavi ga pomiluje po licu. Sandzaru govori majka da njenoj unuci treba majka. Ne treba sad da odmah trči do Mavi i pita je da se uda za njega, ali treba da polahko razmisli o tome i krene u akciju.

Sandzar gleda u majku i govori kako je zaista nevjerovatna. Majka mu govori da treba razmisliti o svemu ali zivot majke koja je izgubila svoje dijete je nepredvidiv, zato treba sve polahko. Melek pita svog djeda hoće li je odvesti kod majke. On joj kaže još malo je ostalo do toga.

Šok nastaje kada Melek nestane. Svi u konaku su na nogama i pokušavaju je pronaći u noći u kojoj se izgubila. Sandzar je očajan pitajući se gdje je nestala. Hoće li moći pronaći Melek? Gdje je ona nestala? Hoće li Sandzarova zurba sa autom izazvati nesreću?

error: Zabranjeno kopiranje!!