Home / Turske serije / Ambasadorova kći / Ambasadorova kći epizoda 42

Ambasadorova kći epizoda 42

Sandzar govori Mavi da je danas jako loš dan. Guven uči Melek kojom viljuškom da jede. Kaže kako je Nare ništa nije naučila o onome o čemu treba da zna u životu. Dodaje kako je prije izgledala kao seoska djevojčica a sada izgleda dosta ljepše i elegantnije. Majka pita Sandzara zasto Mavi ne ide više?

Sandzar nikako sebi ne može da oprosti, sam sebe kune i razbija čašu u ruci koja mu počne krvariti. Malena Melek govori svom medi da ona nije djedova kćerka već očeva, Efeova kćerka. Jahja razbija čašu ispred Dudu govoreći joj da mu ne laže više, nego da mu kaže istinu odmah.

Mavi staje ispred Sandzara i kaže mu da će zbog jedne njegove greške, njegova kćerka izmaći mu iz ruku i otići. Mavi mu otvara oči govoreći mu da pazi šta želi u životu. Ona je željela da joj muž umre, a umjesto toga umrla joj je kćerka. Mavi nesto smjera prerušavajući se u klauna.

Sandzar priznaje majki da nije želio da Mavi ode jer mu je potrebna. Jahja pita Dudu s kojim tipom je isla u Ajdin bolnicu i zasto? Ona je isla zbog dnk testa.Guven je trazio da se istraži Mavin život i saznaje da postoje neke tamne mrlje u vezi nje.

error: Zabranjeno kopiranje!!