Home / Turske serije / Crna ljubav / Crna ljubav epizoda 12

Crna ljubav epizoda 12

Kemal nazove Nihan i kaze joj da ce pronaci onoga koji joj je svezao ruke i ucinio je nijemom, kaze kako je nasao dokaze neke te da ce otkriti sta se desilo te noci. Nihan javlja ocu da je Kemal krenuo u potragu za istinom.

Nihan je zabrinuta a ne zna sta je to Kemal pronasao. Kemal saznaje da je na snimcima neko ubistvo koje je pocinio Nihanin brat i prikrio ih te postao saucesnik.

Emira nazove djevojka s kojom se vidja te se Nihan javlja ali ona ne zna da je nihan s druge strane telefona. Kemal je saznao da je Nihanin brat ubio nekoga te sad sumnja da je otkrio istinu te da mu to Nihan krije.

Nihan i Kemal odlaze na caj. Nihan se prisjeca lijepih trenutaka sa Kemalom…Zejneb kaze Salihu da ga ne voli…Emir i Kemal se prirjecuju na sastanku te ga Kemal ponizi.

Nihan se nadje sa Zejneb na kafi i pita je da li se vidja sa Emirom, kaze joj da je ne laze jer je vidjela da je zvala Emira.

Emir odlazi do oca i zaprijetimu da ce izgubiti svog sina ukoliko mu jos nesto uradi iza ledja. Nihan kaze Zejneb da je Emir opasan i da ce se kajati.

Zejneb se vidi sa Emirom i kaze mu da je danas bila sa Nihan te da joj je ona rekla da je Emir s njom kako bi povrijedio njenog brata.

Nihan je za petama Emiru i Zejneb stoji iza njih u autu i zove Emira ali on joj samo prekida. Kemal zove Lejlu i pita je da li je pricala sa Nihan danas. Ona joj kaze da jeste i da je ok.

error: Zabranjeno kopiranje!!