Home / Turske serije / Crna ljubav / Crna ljubav epizoda 32

Crna ljubav epizoda 32

Emir, Kemal i Nihan su na mjestu nesrece. Kemal nazove policiju i prijavljuje ubistvo. Emir mu govori da prekine vezu i da nece pobijediti i strpati ga u zatvor.

Kemal kaze Emiru da ce pronaci njegovog brata ma po ko zna koju cijenu i da ce dokazati njegove spletke. Emir daje do znanja Kemalu da se ne boji i da se njemu ne moze desiti nikakva nesreca niti ce on docekati pravdu kada je on u pitanju.

Nihan cuje zvuk policijske svirene. Policija stize do Emira i Kemala. Na kraju Kemal pita Nihan koliko ce zrtvovati jos osoba da bi zastitila svoga brata.

Nihan se samo okrene. Nihan kaze da ce svi nastradati ali joj Kemal odgovara da ovaj put on nece nastradati, necesebe povrijediti.

Kemal ne moze da vjeruje da tako postupa Nihan. Emir postaje pomalo ocajan te prijeti nekome. Dolazi zabava na kojoj Kemalu puca film te pravi Nihan ljubomornom, ali ovaj put je bas pravi ljubomornom.

Nihan pjeni od muke. Da li ce Emir skontati da je Asu njegova sestra? Ili ce pak Kemla biti prvi koji je saznao da je Asu Emirova sestra?Tufan govori Asu da zavrsi posao i daje joj pistolj u ruke.

error: Zabranjeno kopiranje!!