Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 62 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 62 – Druga sezona

Ada, Maja i Denis odlaze sa Serdarom u skolu. Kendal pronalazi Narin pored puta kako lezi. Ada govori Deniz kako je izmedju nje i Serdara gotovo. Kendal saznaje da se Narin bacila iz auta zbog Firata jer zeli reci Ebru istinu o Baranu. Ebru se pita zasto nema Firata jer je davno zvao na telefon ali ne dolazi pa nazove Oguza i saopsti mu to. Firat dok je vozio auto shvati da mu ne rade kocnice i sleti u more s autom, a kocnice mu je prerezao Kendal. Ozlem provodi vrijeme sa Kasimom u zatvoru, cijelo vrijeme posjete provede uz njega.

Narin je sva zaprepastena jer se boji istine te odlazi kod Kadrije moleci je za pomoc, ali je i Kadrije odbije govoreci joj da se ocito priblizio trenutak istine. Kendal odlazi kod svog djeteta u bolnicu. Melek posjeti Oguza i razgovara s njim govoreci mu sta joj se sve desilo. Kendal trazi pisma. Firat se uputio kod Ebru i Barana kako bi im rekao istinu dok ga Narin preklinje da to ne radi zbog nje. Narin upozorava Firata kako ce iskociti iz auta ako joj ne obeca da nece reci Ebru istinu, ali joj on kaze da je odlucio da kaze istinu i da se nece predomisliti te nakon toga Narin otvara vrata i iskace iz auta..Narin razgovara sa Kendalom i kaze mu kako je Firat odlucio da kaze istinu Ebru i da joj prizna da je Baran njen sin.

Firat zove Ebru i kaze joj da dolazi u vilu i zeli da razgovara s njom i nakon sto spusti slusalicu kaze kako je ostalo vrlo malo vremena da Ebru sazna istinu. Nakon sto se Ajse smjestila u studentskom domu dolazi Baran i odvodi je kuci sto Ajse naljuti. Ada i Maja razgovaraju i Ada joj kaze kako je zavrsila sa Serdarom za sva vremena iako joj Maja ne vjeruje za to. Baran pokusava urazumiti Ajse da se ne ponasa tako prema majci ali Ajse je jako tvrdoglava i ne zeli popustiti. Firat odvede Barana da razgovara s njim. Elif dodje kod Oguza da razgovara s njim o Denis i njenim ocjenama, a dok su se njih dvoje upoznavali ugleda ih Narin koja biva ljubomorna. Serdar dolazi do Ade i kaze joj da moraju razgovarati ali mu Ada kaze kako nemaju o cemu razgovarati i ode od njega. Narin prati Oguza i Elif i pomisli da nesto petljaju.

Ruzgar govori Ebru kako bi volio da mu je otac ziv. Adu uporno prati Serdar zeleci s njom razgovarati ali mu Ada kaze kako je sada zauzeta i kako ima momka kojeg mu ubrzo pokaze sto Serdara naljuti, iako ne zna da je taj “momak” samo izmisljotina za Adu kako bi napravila ljubomornim Serdara. Baran razmislja o Ebrinim rijecima. Sibel nazove Barana govoreci mu da je Ajse otisla od kuce a on joj kaze kako ce otici da je pronadje te da se ona ne brine…

error: Zabranjeno kopiranje!!