Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 63 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 63 – Druga sezona

Ebru pronalazi pismo u kome je Ada napisala koliko je voli i da odlazi i kako nema drugog izlaza osim da ode. Serdar i Maja razgovaraju i ona mu kaze kako zna da ga Ada jos uvijek voli. Baran odlazi sa Ebru i pronalaze Adu te joj on obecava da ce uvijek biti uz nju. Oguz pronalazi Firatove stvari i shvati da nije nista sa sobom od odjece ponio sto ga stavi u razmisljanje. Ada se vraca kuci. Eve samo prica o Adi. Narin misli da je Firat otisao kod Sedef. Gulsum nazove policiju sa govornice i javi im da je Firat mrtav da ga je jedan covjek posmatrao kako leti autom u more.

Firata pronalaze mrtvog u moruOguz dolazi javiti Narin sta se desilo sa Firatom. Melek odlazi kod Sabija. Kadrije odlazi, uzima sliku sebe i muza te je podere i baci u vodu. Serdar dolazi u skolu i otima Adu. Nakon sto Baran sazna za to odlazi kod njih i potuce se sa Serdarom. Narin poludi nakon sto ugleda bratovo tijelo. Firatu klanjaju dzenazu i svi su jako tuzni i uznemireni te iznenadjeni njegovom smrcu. Kendal odlazi na mjesto gdje je sletio Firat te mu govori kako ga je ipak morao nekako usutiti da ne kaze istinu.

Gulsum i njen otac sve vide kako je Kendal uzrokovao nesrecu Firata ali su primorani da sute. Narin se pocela zabrinjavati za Firata pa pita Kendala gdje se nalazi i zasto je nije dosao posjetiti. Gulsum zeli pomoci Firatu da izadje iz mora jer joj biva zao sto zna a nista ne poduzima. Gulsumin otac joj govori da zaborave sta su vidjeli i da ne spominje to vise pred njim. Melek se zaljubila u Ozleminog brata. Melek se prisjeca lancica koji je dobila od Ozleminog brata. Serdar isprebija Adinog prijatelja koji se predstavio kao njen momak. Kendal zeli voditi Melek doktoru na kontrolu kako bi se uvjerio da joj nije nista uradio Ozlemin brat…

error: Zabranjeno kopiranje!!