Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 65 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 65 – Druga sezona

Iako Ozlem tjera Kasima da ode on ne zeli i uzima je za ruku kako bi joj rekao da je voli i da ne moze bez nje, njihov razgovor cuje Sibel i ujedno spasava Ozlem da je ne vidi Kendal kako je sa Kasimom i kako je pokusao poljubiti. Ada se ljuti na sve zbog toga sto je Narin pokusala ubiti njenu majku. Baran se izvinjava Kendalu zbog pistolja. Oguz dobiej pismo u kome pise da je Kendal ubio Firata i kako je ta osoba koja mu je poslala pismo bila ocevidac da je Kendal ubica. Oguz se prisjeca s kim se danas vidio i pokusa se sjetiti ko bi mu mogao poslati to pismo.

Narin ima sudjenje. Oguz dolazi kod Gulsum kuci da je pita da li je ona poslala pismo njemu…Narin odlazi u zatvor, okrive je zbog toga sta je uradila Ebru. Baran je slomljen zbog toga. Ebru je dosla sebi sto jako obraduje njene kcerke Adu i Maju. Serdar je cijelo vrijeme uz Adu i Maju sto Adu raduje iako ne zeli priznati. Nakon sto Kardije sazna da je Narin otisla u zatvor i da su je osudili za zlocin koji je pocinila, ne moze sebi da dodje. Baran pronalazi prsten koji je imala Narin i odlazi pitati porodicu sta to znaci, ciji je to prsten dobila Narin i od koga. Narin se u zatvoru sprijatelji sa jednom starijom zenom koja joj objasni sta i kako treba raditi u zatvoru kako ne bi bila povrijedjena.

Oguz dolazi po stvari od Narin da joj odnese u zatvor. Kadrije pita Oguza kakvo je stanje sa Narin i da li postoji mogucnost da izadje. Baran odlazi kod Ebru u bolnicu da provjeri kako je i tamo mu Ada ne dozvoljava da dolazi jer kaze da su oni krivi sto se njihova majka nalazi u takvom stanju. Dok su se Ada i Baran svadjali dolazi Serdar koji ih pokusava smiriti i u tome dolazi i Deniz i kaze Serdaru stani AMIDZA sto Barana iznenadi kada to cuje, i onda shvati da je zapravo Oguz Denizin otac te odmah odlazi kod Oguza. Serdar javlja Oguzu da se Ebru probudila. Ebru se pita zasto je Narin zbola. Baran se ljuti na Narin sto je pristala da se uda za Oguza a da on za to nema pojma. Baran uzima kljuceve od Kendalovog auta i odlazi s autom, uzima pistolj i odlazi kod Oguza. Ebru je otpustena iz bolnice i odvode je Ada i Maja, Oguz joj govori da joj treba postaviti nekoliko pitanja.

Baran odlazi kod Narin u posjetu i kaze joj da je mrzi i pita je kako je mogla prevariti oca koji je u grobu. Nakon sto je Ebru dosla kuci Kadrije je pita da li joj je to Narin uradila, a Ebru joj potvrdi da jeste te je upita zna li zasto je to Narin uradila. Baran se nadje sa Oguzom i Oguz mu dozvoli da ga Baran izudara i tako svoj bijes iskali na njemu sto Baran i uradi. Narin odlazi u kupatilo i uzima sal, napravi vjesalo i stavi omcu oko vrata i…

error: Zabranjeno kopiranje!!