Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 69 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 69 – Druga sezona

Nakon sto je pitao Adu je li mu nedostajala, tip koji ju je pokusao silovati uzima Adu i zeli pobjeci s njom, ali Ajse ih pokusava sprijeciti ali uzalud. Nakon sto ih strpa u auto, tip odlazi s njima i slucajno u tom trenu Baran prolazi tu sa automi ugleda i Ajse i Adu te ih pokusa stici, ali oni bjeze sa autom. Baran ih prati.Ebru i ukucani saznaju da su Ajse i Ada nestale. Kasim sebi prisloni pistolj na celo prijeteci Sibel zbog necega a sve to vidi Ozlem. Sibel je zabrinuta za Ajse.

Baran i Emre pokusavaju da stignu i spase Ajse i Adu ali i oni bivaju uhapseni od strane ljudi koji su ih kidnapovali te ih sve četvero svezu i prislone pistolj na Barana a Emrea dobro pretuku. Ajse i Ada su zabrinute za Barana..Ebru sa ostalima dolazi kuci. Baran govori Narin kako je dosao sa namjerom da ih spasi ali nije uspio. Kadrije razgovara sa Ebru i govori joj kako je do jutra pomalo umirala od straha da im nesto ne bude i sebe proklinjala sto ih je odvela tamo. Kadrije govori Narin kako nije mogla da kaze Ebru istinu, a ona joj kaze da jednostavno nije mogla da to izgovori.

Oguz govori Serdaru i Deniz da odustaje i zeli dati otkaz a nakon toga dolazi Gulsum i kaze mu da moraju razgovarati. Gulsum kaze istinu Oguzu i kaze mu da joj je otac otisao Kendalu i da joj je zaprijetio da ne smije reci istinu, a Oguz joj kaze da se ne brine i da se ne mijesa te da ce on naci izlaz. Ajse sazna sta se desilo sa Baranom i nazove majku da joj kaze da odnese Baranu telefon da se cuje s njim. Ada jos vise pobijesni kada vidi Ebru kako na lijep nacin razgovara sa Narin. Ada i Ajse odlaze na kafu. Covjek koji je pokusao silovati Adu, dolazi kod Ajse i Ade i nakon sto Ajse izadje da vidi ko se seta ispred ulaza on je uhvati i uperi pistolj u celo te govori Adi da li joj je nedostajao..

error: Zabranjeno kopiranje!!