Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 70 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 70 – Druga sezona

Adu i Ajse odvedu a Baran krene za njima autom. Emre nakon sto ugleda kako Baran vozi brzo i ugleda Adu i Ajse u drugom autu krene i on za njima. Emre stize Barana i Baran mu kaze da su kidnapovali Adu i Ajse Šahin i njegovi drugovi. Ozlem cuje razgovor izmedju Sibel i Kasima. Sibel govori Kasimu da mu nece dozvoliti da bude sa Ozlem, da je to nemoguce i da se s tim pomiri. Ozlem pita Sibel gdje je sinoc isla a ona joj kaze kako je isla spasiti.

Ozlem je pratila Melek i pita se sta ona radi kod njenog brata. Policija pronadje Baranovo auto. Oguz pita Narin zasto sebe toliko muci i do kad ce tako. Ebru se vec pocela brinuti za Adu jer sinoc nije dosla kuci i vec je panika hvata jer zna da to Ada ne bi uradila.Oguz je napustio posao. Kadrije ipak nije mogla pustiti svoju sestru da ode pa je odlucila da ode za njom kako bi razgovarale. Serdar dolazi kod Kendala i kaze mu da je gad te da ce odgovarati za to sto je uradio ali njega prebiju Kendalovi ljudi a Kendal pobjegne. Fikrije odlazi do mezara koje je Kadrije dala iskopati i za njom dolazi Kadrije.

Serdara nazove Oguz i pita ga gdje je i dolazi kod njega, kada ga ugleda u kakvom je stanju pita ga ko ga je doveo u takvo stanje. Nakon sto Kadrije dodje do mezara, ugleda Fikrije kako lezi pored mezara i ne reaguje. Sibel se brine za Ajse, kao i Narin za Barana jer ni jednog nema te se ni jedno ne javlja. Baran se uspio odvezati i ostalima dati noz kako bi se odvezali i pokusava se izboriti sa lopovima. Taman kada se Ada oslobodila te se dvoumi kome ce prvome pomoci, Ajse ili izaci za Baranom, cuju pucanj iz pistolja…

error: Zabranjeno kopiranje!!