Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 80 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 80 – Druga sezona

Baran i Denis se sretnu i posvadjaju. Fabrika od Ebru i Kadrije se zatvori. Narin odlazi do Firatovog mezara. Baran ocajnicki trazi Oguza ali i majku koju ne pronalazi. Ebru i Kenan odlaze na kafu. Serdar pokusava pomoci Oguzu. Kenan oristi svaki tren da se sveti Kendalu. Baran je ocajan i pita Narin kako je mogla to uraditi gledajuci ga u oci. Kenan gurne Kendala sa kolicima u vodu u bazen…Narin kada vidi Barana skida prsten a Baran se svadja sa Ozlem.

Kendalu daje injekciju zena koju je Kenan unajmio. Nakon sto Kendala izvedu iz sobe i dovedu ga do Kenana on ga ne vidi ali ga pita zasto su ga oteli i sta zele od njega, nakon sto Kendal vidi da je to Kenan, zaprepasti se. Kendal je uspio pozvati policiju ali Kenanova mrznja i osveta bivaju jace te nakon sto sve sredi i nakon sto mu Kendal pocne dirati uspomene na brata on poludi. Nakon sto Denis dodje do Narin kako bi joj uzela prsten koji je bio uspomena njene majke Denis proklete Narin i ode…Kendal odlazi iz bolnice i odlazi u kucu u koju je Kenan naredio da ga odvedu.

Ada i Serdar se nadju i bivaju sretni oboje nakon sto priznaju jedno drugome kako ne mogu jedno bez drugoga te se uzimaju za ruke i gledaju u vodu. Serdar govori Adi kako ne zeli da vise skrivaju njihovu ljubav te da zeli da bude sretan s njom. Ada blista i u njenim ocima se vidi sreca. Kenan je pun mrznje i samo zeli da se osveti za sve sto je Kendal uradio…

error: Zabranjeno kopiranje!!